You are currently viewing Nov izziv za Maribor predstavlja RK Trimo Trebnje
Foto: Dajnko Photography
  • Post category:Novice

Sobota prinaša novo tekmo lige NLB. Maribor se bo v 4. krogu doma v dvorani Tabor pomeril z zasedbo RK Trimo Trebnje.

V lanski sezoni druga ekipa slovenskega državnega prvenstva je novo tekmovalno leto začela s tremi zmagami. Varovanci Uroša Zormana so v sezoni 2020/21 dobili obe tekmi z Mariborom, a je naša ekipa vselej drago prodala svojo kožo. Zadnja tekma v dvorani Tabor se je končala z izidom 31:34.

V tej sezoni je v zasedbi iz Trebnjega s 14 doseženimi gol med strelci najbolj razpoložen Filip Glavaš, Trebanjci pa imajo v svoji zasedbi veliko kvalitetnih posameznikov, ki bodo tudi v tej sezoni lovili uvrstitev na sam vrh lige NLB.

Za Mariborčane je sobotna tekma nova priložnost za dokazovanje. V zadnjem krogu so izgubili na težkem gostovanju v Slovenj Gradcu, ta teden pa na treningih dobro delali. Ob pripravah na nov zahteven izziv so se osredotočali tudi na odpravljanje napak, ki se še pojavljajo v igri.

Upam, da smo se res čim bolje pripravili na Trimo. Dobro smo analizirali njihovo igro, osredotočili pa smo se tudi nase, saj želimo v čim večji meri odpraviti tehnične napake, ki smo jih delali na prejšnjih tekmah. Tekmo bi radi odigrali na vso moč. Igramo doma, želimo si tudi čim več navijačev, ki nas bodo spremljali na domačih tekmah v Taboru in dati vse od sebe ter iti v boj s polno paro,” v napovedi tekme razkriva trener Luka Žvižej.

Tekma z RK Trimo Trebnje je na sporedu v soboto, 2. oktobra, ob 17. uri. Ekipa bo v lovu na uspeh potrebovala vašo pomoč, zato vas vabimo, da popoldne preživite v družbi kvalitetnega rokometa.

Dovoljenje za vstop na tekmo imajo zgolj obiskovalci, ki izpolnjujejo t.i. PCT pogoje.