You are currently viewing V nadaljevanju najprej s Hrastnikom
  • Post category:Novice

Po tekmovalnem premoru zaradi kvalifikacij za Euro 2020 rokometaše mariborskega Branika čaka vse prej kot lahka naloga na gostovanju pri moštvu Dola pri Hrastniku.

Trenutno četrti na lestvici, Mariborčani, so na papirju proti trenutno predzadnjim Dolanom morda res favoriti. Slednji so resda osvojili samo dve točki na domači tekmi proti Svišu, a so na preostalih dosedanjih srečanjih bili zelo blizu zmagi. »Nekdo bi glede na razliko v točkah na lestvici dejal,da smo favoriti srečanja. To prenese samo papir, mi pa se zavedamo kako težko delo nas čaka. Loka je tam zmagala s samo 2 goloma prednosti, Krka le z golom. Dolani so na svojem parketu še kako nevarni.« je dejal 22-letni Koprčan v vijoličastem dresu Andraž Velkavrh, ki v nadaljevanju tako razmišlja pred samim obračunom. »Menim, da je naša prednost lahko daljša in kakvostnejša klop. Z velikim številom rotacij bi jih lahko dobili na tempu igre in fizični vzdržljivoti. Toda to je le razmišljanje. Potreben bo pravi pristop, polna osredotočenost in maksimalna angažiranost celotnega moštva. Le tako nam lahko uspe osvojiti obe točki.« je dodal Velkavrh.

Srečanje med RK Dol TKI Hrastnik in RK Maribor Branik se bo v soboto 03. novembra v Dvorani Dolanka v Dolu pri Hrastniku pričelo ob 19. uri.