You are currently viewing Kapetanova napoved: Pripravljeni smo, da v soboto pokažemo naš pravi obraz
Foto: Anamarija Valentina Dajnko
  • Post category:Novice

Liga NLB se po daljšem premoru zaradi težav s pandemijo koronavirusa vrača tudi v dvorano Tabor. Vijoličasti se bodo v soboto ob 18.45 na tekmi 9. kroga pomerili z RK Jeruzalem Ormož.

Za vijoličastimi je zaenkrat šest odigranih tekem, na katerih so trikrat zmagali in trikrat izgubili. Ekipa je z izjemo zadnje tekme proti Dobovi vselej navduševala s čvrsto igro v obrambi, prav ta segment igre pa bo zelo pomemben v soboto. Fantje so po dolgem premoru lačni tekem, da vam predstavimo stanje v slačilnici pa smo se tokrat pogovorili s kapetanom Tadejem Sokom.

Po nekoliko daljši pavzi se ponovno vračamo v tekmovalni ritem z izredno zanimivo tekmo proti Ormožu. Glede na to, da na zadnjih dveh tekmah nismo bili pravi in nismo odigrali, kot smo se dogovorili, nam je ta pavza prišla še kako prav. Imeli smo dovolj časa, da smo ponovno zbistrili glave in se pripravili, da v soboto pokažemo naš pravi obraz. Na začetku sezone smo si že dokazali, da znamo igrati dober rokomet in zdaj je na nas, da to ponovno pokažemo. Vzdušje v ekipi pa je tako ali tako na nivoju že od začetka sezone,” razkriva kapetan Sok, trenutno prvi strelec Lige NLB

V soboto nas čaka izredno težek nasprotnik, kot smo videli v preteklosti, pa je vsaka tekma z Ormožem nekaj posebnega. Še vedno je zelo svež spomin iz ene izmed zadnjih tekem lanske sezone, ko so nas v naši dvorani povsem nadigrali in to je nekaj, kar se nam v soboto nikakor ne sme ponoviti. Kot izjemno izkušena ekipa, bo Ormož kaznoval vsako našo napako, zato je v prvi vrsti pomembno, da zmanjšamo število le teh. S pravo željo in borbenostjo od prve sekunde, pa sem prepričan, da se lahko v soboto nadejamo pozitivnega rezultata,” o sobotnem nasprotniku razmišlja Sok.

Tekma je na sporedu v soboto ob 18.45 s prenosom na Sportklub Slovenija, ki bo na svojem Facebook profilu zagotovil tudi spletni prenos.

Upoštevajte ukrepe, ostanite zdravi in Gremo Maribor!