You are currently viewing Nadaljevanje v tekmovalnem ritmu
  • Post category:Novice

Do začetka državnega prvenstva sta še ostala dva tedna in vijoličasti rokometaši lovijo tekmovalni ritem. V sklopu pripravljalnih tekem jih tako danes ob 18.30 v Dvorani Lukna čaka obračun z avstrijskim drugoligašem HSG Bärnbach/Köflach.

Uigravanje moštva prihaja vse bolj v ospredje in kaj je boljše za preverjanje trenutnega stanja kot tekma. Mariborski rokometaši se bodo tako pomerili še z enim tradicionalnim »sparing partnerjem«, moštvom Bärnbacha/Köflacha. »Smo v dobrem ritmu. Treniramo dobro, tekme si sledijo ena za drugo in menim, da bomo do prve prvenstvene tekme z Dobovo že dobro uigrani. Danes je na sporedu ena tistih tekem , ko bomo lahko prav vsi pokazali koliko smo vredni. Tekmec je pravi in na nas je, da pokažemo kaj znamo in opravimo svoje delo tako kot je treba. Res je, da se je pred sezono moštvo dodobra premešalo, a smo mi, ko smo že malo dlje v Mariboru, takšnega načina vajeni. Vendar menim, da pa je letos vseeno malo drugače. V tem času priprav smo se zelo dobro povezali med sabo, čutiti je dobro in pozitivno energijo, kar pa je zelo dobra napoved pred pričetkom sezone.« je dejal 22-letni Koprčan v vijoličastem dresu Andraž Velkavrh.

Srečanje med RK Maribor Branik in HSG Bärnbach/Köflach se bo danes 24. avgusta v mariborski Dvorani Lukna v Ljudskem vrtu pričelo ob 18.30.