You are currently viewing Petek prinaša domačo tekmo z RD Riko Ribnica
Foto: Dajnko Photography
  • Post category:Novice

V 22. krogu lige NLB v dvorani Tabor gostuje RD Riko Ribnica. Na pomembni tekmi z močni nasprotnikom se podajamo v boj za nujne točke.

Ribnica je po 21 odigranih tekmah na 5. mestu. Suhorobarji so 13-krat slavili, enkrat remizirali in sedemkrat izgubili. V zasedbi Boruta Mačka so v napadu najbolj razpoloženi Ivan Laljek (91 golov), Gašper Hrastnik (90 golov) in Leon Ljevar (89 golov).

Naša ekipa se je v zadnjem tednu osredotočala predvsem na svojo igro in odpravljanje napak. Za uspeh bo tokrat potrebno povezati dva dobra polčasa in ves čas upoštevati navodila strokovne ekipe, ki jo vodi Luka Žvižej.

Na zadnje medsebojne tekme imamo lepe spomine, saj nas Ribnica v ligi ni uspela premagati že vse od 21. novembra 2020.

Za napoved zahtevne preizkušnje je poskrbel kapetan Tadej Sok: “Pred nami je nov zahteven izziv, nova priložnost za točke. Zavedamo se moči Ribnice, med tednom pa smo delali predvsem na odpravljanju napak v lastni igri. Upam, da v petek odigramo dobro tekmo in se z navijači razveselimo težko pričakovanega uspeha, ki bi vsem v klubu dvignil samozavest.”

Obračun v dvorani Tabor je na sporedu v petek, 14. aprila, ob 18. uri. Zagotovljen bo tudi spletni prenos. Gremo Maribor!