You are currently viewing Tekma z MRD Dobova že to nedeljo!
  • Post category:Novice

Zdelo se je, da bodo rokometaši mariborskega Branika še drug teden zapored brez tekme v Ligi NLB, a se to ne bo zgodilo. Takoj ko je postalo jasno, da v nasprotni ekipi ni okužbe z virusom COVID-19, je bila sprejeta odločitev, da se tekma odigra še ta konec tedna.

Ob poslabšani epidemiološki sliki je potrebno vsak sum na okužbo jemati resno, zato je bil sprva sprejet sklep za prestavitev obračuna 7. kroga Lige NLB. Ko je postalo jasno, da tveganja za prenos okužbe ni, so odgovorni hitro določili nov datum, tako da bo tekma na sporedu že v nedeljo, 18. oktobra, ob 20. uri.

Dvorana Tabor bo tokrat žal zaprta za obiskovalce, prenos tekme pa bo znova na našem Facebook profilu.

Vsi vemo, da je Dobova dobra ekipa, ki je imela na začetku sezone neugoden razpored. Po prvi zmagi v novi sezoni v zadnjem krogu, ko so bili doma boljši od Izole, v Maribor zagotovo prihajajo samozavestni. Vsekakor bodo želeli začeti nek uspešen niz. Upam, da bomo odigrali veliko boljšo tekmo kot proti Slovenj Gradcu in da bodo igralci ob borbi tokrat ostali tudi zbrani. To bo ključno v lovu na zmago,” pred tekmo razmišlja trener Maribora Siniša Markota.

Dobova je v prejšnji sezoni dobila obe medsebojni tekmi, na katerih pa so odločale malenkosti.