You are currently viewing V Velenju obračun nekdanjih soigralcev
  • Post category:Novice

V četrtek se bodo v velenjski Rdeči dvorani pomerili rokometaši domačega Gorenja in mariborskega Branika. Zagotovo se nam obeta še en pravi prvoligaški obračun, nasproti pa si bo stalo kar nekaj nekdanjih soigralcev.

Tadej Sok, Uroš Štumpfl, Andraž Velkavrh na strani Maribora in Nikola Špelić, Matic Verdinek, Emir Taletović ter trener vratarjev Gregor Čudič na strani Gorenja, so še nekaj sezon nazaj vsi nosili vijoličasti dres. Tudi zaradi tega bo tokratni obračun nekaj posebnega, v ospredju pa zagotovo za vse najbolj pomemben novi par točk. »Vsekakor nas čaka težka tekma, Gorenje ima zelo kakovostno moštvo. Tudi oni so pred sezono dodobra premešali zasedbo, tako da potrebujejo čas, da se povsem uigrajo. Menim, da če bomo mi prikazali svojo igro z dobro obrambo ter hitrim prehodom v napad, da imamo možnosti za osvojitev obeh točk. Veselim se ponovnega snidenja z bivšimi soigralci s katerimi se bomo pred tekmo pozdravili, a nato sledi 60 minut, kjer bo vsak s svojim maksimumom svojemu moštvu pomagal priti do novih točk.« je dejal kapetan Mariborčanov Tadej Sok.

Srečanje med RK Gorenje Velenje in RK Maribor Branik se bo v četrtek 11. oktobra v velenjski Rdeči dvorani pričelo ob 19. uri.