You are currently viewing Naložba za prihodnost – Aleksa Lasica podpisal štiriletno pogodbo
  • Post category:Novice

Članska ekipa RK Maribor Branik je že pričela s pripravami na novo sezono, klubsko vodstvo pa nadaljuje z aktivnostmi. Tokrat oznanjamo podpis dolgoročne pogodbe z mladincem, ki je bil že v prejšnji sezoni član Maribora.

Štiriletno pogodbo je podpisal črnogorski up Aleksa Lasica, ki se je v štajersko prestolnico preselil v prejšnji sezoni. Izredno perspektiven levi zunanji igralec z dolgoročno pogodbo dobiva priložnost za nadaljni razvoj. 18-letnika odlikuje dobra telesna pripravljenost, ob načrtovanem napredku pa vodstvo v njem vidi tudi igralca, ki bo nekoč igral v udarni postavi članske ekipe.

Lasica je v predčasno končani sezoni 2019/2020 v dresu mladinske ekipe odigral 13 tekem in dosegel 26 golov.

Aleksa Lasica: “Zelo sem zadovoljen, ker sem prvo profesionalno pogodbo podpisal s klubom, kot je RK Maribor Branik. Trudil se bom, da bom s trdim delom in dobrimi igrami pomagal svojim trenerjem in da bom na parketu zbral čim več minut ter napredoval kot igralec. Klubu bi v prihodnosti rad pomagal do dobrih rezultatov. Hkrati bi se klubu zahvalil za zaupanje vame, želim si, da bo prihajajoča sezona zelo uspešna.