You are currently viewing Kapetan pred sklepnim delom sezone: Zdaj je čas, da prikažemo našo najboljšo igro
  • Post category:Novice

RK Maribor Branik bo do konca sezone 2021/22 odigral še sedem ligaških tekem.

Prvi nasprotnk v aprilu bo RK SVIŠ Ivančna Gorica, ki ga bomo to soboto ob 19. uri gostili v športni dvorani Duplek v Spodnjem Dupleku. V preostanku sezone nas nato čakajo še tri domače tekme in tri gostovanja. Za konec sezone se bo Maribor pomeril z Ribnico.

Na prihajajočih tekmah bodo naši nasprotniki neposredni konkurenti za uvrstitev na lestvici. Maribor ima trenutno na svojem računu 17 točk (osem zmag, en remi in deset porazov) in za peto ekipo lige zaostaja za vsega pet točk.

Pred zaključkom sezone smo se pogovarjali s kapetanom Tadejem Sokom: “Po marčevskem reprezentančnem premoru je pred nami nekaj izredno zanimivih tednov, ko se bomo pomerili s samimi neposrednimi konkurenti za čim višjo uvrstitev na lestvici. Začeli smo z izredno težkim gostovanjem v Dobovi, ki je potrdila, da je v dobri formi in nas prisilila, da smo v lovu na pomembno zmago dali od sebe vse. Na nas je, da tudi na naslednjih tekmah pokažemo našo najboljšo igro in se držimo dogovorov. V tem primeru verjamem, da se bomo ob koncu sezone razveselili dobre uvrstitve. Vsekakor si na domačih tekmah želimo čim več podpore, zato vabim navijače, da v preostanku sezone v čim večjem številu obiščejo naše tekme.”