You are currently viewing Izidor Budja zadovoljen s potekom priprav
Dajnko Photography
  • Post category:Novice

Mariborski rokometaši bodo čez slab teden nadaljevali z ligo NLB. Zimske priprave se posledično bližajo koncu, tokrat smo se o njih pogovorili s produktom mariborske šole, Izidorjem Budjo.

“Priprave potekajo v redu, so naporne, ampak nikoli niso lahke,” nam je zaupal Izi, ki je v tej sezoni lige NLB dosegel 31 golov in na klubski lestvi strelcev zaseda tretje mesto.

Kakšna je njegova ocena prvega dela državnega prvenstva? “Prvi del prvenstva je potekal po pričakovanjih. Ker smo mlada ekipa, so bilav naši igri prisotna nihanja. Bile so tekme, ki bi jih morali zmagat, a jih nismo. Ob tem pa smo dobili tudi kakšno, ko nismo bili v vlogi favoritov”

Varovanci Luke Žvižeja bodo spomladanski del pričeli v petek, 4. februarja, ob 20.30, ko se dobo v dvorani Lukna pomerili z RK Celje Pivovarna Laško. Kaj Budja pričakuje od spomladanskega dela? “V spomladanskem delu je cilj, da nadaljujemo z obrambo, kot smo jo prikazali na zadnji tekmi proti Ribnici, in pa da smo bolj konstantni pri uresničevanju zadanih ciljev za vsako tekmo.”