You are currently viewing Priprave potekajo po zastavljenem načrtu
Dajnko Photography
  • Post category:Novice

Za nami je drugi teden priprav na nadaljevanje sezone 2021/22. Ekipa na treningih kaže odlično delovno vnemo, stanje na parketu in v slačilnici pa je tokrat ocenil trener Luka Žvižej.

“Fantje so po daljšem premoru na treninge prišli zdravi, to velja tudi za tiste, ki so bili poškodovani. Vsi so se lahko priključili ekipi in po dolgem času lahko normalno treniramo, kar nas zelo veseli,” razkriva Žvižej in dodaja: “Treningi potekajo brez večjih posebnosti, vse poteka po planu. Pred samim začetkom prvenstva nas čaka še ena prijateljska tekma z West Wienom, ko bomo videli, v kakšnem stanju smo in kaj še moramo narediti pred začetkom drugega dela sezone.”

Pripravljalna tekma z zasedbo z Dunaja je na sporedu 29. januarja ob 17:30, prva tekma v drugem delu sezone lige NLB pa je na sporedu v petek, 4. februarja, ob 20:30, ko v dvorano Lukna prihaja RK Celje Pivovarna Laško. Zaradi prenove dvorane Tabor bo RK Maribor Branik vse svoje domače tekme v spomladanskem delu lige NLB igral v dvorani Lukna pri Ljudsem vrtu.