You are currently viewing Premora je konec, članska ekipa se že pripravlja na drugi del sezone
RK Maribor Branik
  • Post category:Novice

Božično-novoletni premor je končan, mariborski rokometaši so že začeli s pripravami na drugi del sezone. Siniša Markota je svoje varovance v novem letu prvič pozdravil v ponedeljek, 4. januarja, vadba v polni zasedbi pa sledi prihodnji teden.

V prvem delu sezone so vijoličasti odigrali 10 tekem in vpisali štiri zmage. Normalen potek sezone je večkrat prekinila epidemija koronavirusa, zato bodo januarske priprave prišle še kako prav. Trener članske ekipe Siniša Markota želi predvsem izboljšati telesno pripravljenost, premor pa ponuja tudi priložnost za delo na taktiki.

V ponedeljek smo začeli s treningi, šele prihodnji teden pa se bo zbrala celotna ekipa. Fantje so bili med počitnicami pridni in na zbor prišli v zadovoljivem stanju. Prvi teden bomo trenirali samo popoldne, prihodnji teden pa bomo dvignili intenziteto dela in trenirali po dvakrat na dan. Opravili bomo fizične priprave in sočasno delali na tehničnih in taktičnih stvareh, ki so nam manjkale v prvem delu sezone. Naš cilj ostaja enak, na vsaki tekmi do konca sezone bi radi igrali na maksimumu in z borbenimi predstavami lovili pomembne točke,” je ob začetku priprav povedal Markota.

Ob tekmovalnem premoru bomo tedensko pripravljali zanimiva poročila s treningov in družbena omrežja polnili s kreativnimi objavami.

Ostanite zdravi in upamo, da se kmalu vidimo. Gremo Maribor!