You are currently viewing Gregor Lorger bo tudi v prihodnji sezoni branil vrata Maribora
Anamarija Valentina Dajnko
  • Post category:Novice

V pisarnah ni premora. Klubsko vodstvo zavzeto sestavlja ekipo za sezono 2021/2022 in se dogovarja za podaljšanje pogodb z igralci. S ponosom potrjujemo, da bo vratar Gregor Lorger tudi v prihodnje branil vijoličasta vrata.

Nekdanji slovenski reprezentant se je v dvorano Tabor preselil pred začetkom te sezone in takoj dokazal, da bo zaradi kvalitete in izkušenj pomembna pridobitev za mlado zasedbo Maribora.

Vodstvo se je z 205 centimetrov visokim vratarjem, ki je v tej sezoni Lige NLB na 10 tekmah ob 30-odstotni uspešnosti zaustavil 63 strelov, dogovorilo za enoletno podaljšanje pogodbe.

Lorger je pred lanskim povratkom v domačo ligo, številna leta igral v tujini (Španija, Nemčija, Katar, Madžarska in Hrvaška), kjer je nabral neprecenljive izkušnje.

Gregor Lorger, RK Maribor Branik: »Vesel sem, da ostajam v Mariboru Zadovoljstvo ob podaljšanju pogodbe je obojestransko, kar je tudi odtehtalo odločitev o podaljšanju. S polovico sezone v Mariboru sem zadovoljen, tudi v klubu pa so bili zadovoljni z menoj, zato smo se na hitro dogovorili za enoletno podaljšanje pogodbe.«