You are currently viewing Tadej Sok: Graditi moramo na naši zadnji odigrani tekmi v letu 2021
Dajnko Photography
  • Post category:Novice

Rokometaši mariborskega Branika dneve, ko je v ospredju moško evropsko prvenstvo, izkoriščajo za priprave na nadaljevanje sezone. Utrip slačilnice je predstavil kapetan Tadej Sok.

  • Kako si izkoristil premor in preživel praznike?

Imeli smo nekoliko daljši premor, zato mislim da je bila to res lepa priložnost, da smo se dobro spočili, pozdravili morebitne poškodbe in se vrnili še bolj motivirani za drugi del sezone. Tudi za mojo poškodbo je bilo več kot dovolj časa, da sem jo dokončno saniral in se že veselim drugega dela sezone.

  • Kako potekajo priprave in kakšno je vzdušje v ekipi?

Za nami je nekaj težjih treningov, kot se za pripravljano obdobje tudi spodobi, ampak kljub temu je vzdušje v ekipi zelo dobro. Čakata nas še dobra dva tedna napornih treningov in verjamem, da bomo dobro pripravljeni pričakali prvo tekmo.

  • Kakšni so cilji in želje za drugi del sezone?

Z zadnjo tekmo v lanskem letu smo pokazali, da lahko igramo zelo dober rokomet in to je tisto, na čemer moramo graditi. S to zmago smo si dokazali, da lahko premagamo vsakega nasprotnika, ampak le, če smo sto odstotno skoncentrirani in če se držimo navodil. Zdaj je pomembno, da to nadgradimo in da se nam ne bodo ponavljale napake, ki smo jih delali na večini tekem v prvem delu prvenstva. Lepa priložnost, da to pokažemo, bo že na prvi tekmi v letošnjem letu, ko gostimo najtežjega možnega nasprotnika. Ampak če bomo pravi, sem prepričan, da imamo možnosti za dober rezultat. Obenem pa si želim predvsem to, da bi v drugem delu imeli tudi nekaj več sreče s poškodbami in bomo posledično čim več tekem odigrali v polni postavi.