You are currently viewing Luka Žvižej pomočnik v strokovnem štabu slovenske reprezentance
Dajnko Photography
  • Post category:Novice

Naš trener Luka Žvižej se je danes uradno priključil strokovni ekipi novega slovenskega selektorja Uroša Zormana. Naboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance bo Zormanov pomočnik.

V RK Maribor Branik smo na nov korak v karieri našega trenerja izjemno ponosni. Žvižej v Mariboru ves čas dokazuje svojo strokovnost in odlične sposobnosti vodenja ekipe. To se kaže tudi na rezultatih naše članske ekipe.

Luka Žvižej, pomočnik selektorja moške članske reprezentance in trener RK Maribor Branik na predstavitvi novega strokovnega štaba: “Ko me je Uroš Zorman poklical in predstavil svojo idejo, ni bilo potrebno dolgo razmišljati. Takoj sem mu odvrnil, da ima vso mojo podporo in da sem mu po najboljših močeh pripravljen priskočiti na pomoč. Delovanje v moški članski reprezentanci je nov, velik izziv, v katerega se podajamo. Pred nami so velike stvari in velike odgovornosti. Z Urošem se poznava že skoraj od igranja v kategoriji mlajših dečkov. Veliko stvari sva doživela skupaj. Verjamem, da imava dovolj izkušenj in znanja, ki bo potrebno, da pomagava rokometašem in reprezentanci, da bo ta potovala po začrtani poti. Naredila bova vse, da skupaj uresničimo zastavljene cilje.”