You are currently viewing Četrtek prinaša gostovanje v Dobovi
Sven Pušnik
  • Post category:Novice

Rokometaši mariborskega Branika bodo na delu tudi med reprezentančnim premorom. Četrtek prinaša prestavljeno tekmo 20. kroga lige NLB z MRD Dobova. Obračun v športni dvorani Dobova se bo začel ob 19. uri.

Mariborčani so po remiju z Ormožem in po zmagi nad Ribnico v dobrem momentu. S 16 točkami so na varnem 9. mestu, jutrišnji tekmec pa je zaenkrat s tekmo manj od Maribora s 14 točkami mesto za vijoličastimi.

Maribor ima z Dobovo veliko neporavnanih računov, saj so jutrišnji gostitelji v seriji treh zaporednih zmag na medsebojnih obračunih. V tej sezoni je ekipa Siniše Markote na domači tekmi z Dobovo povsem odpovedala in po nelogični prestavitvi tekme s petkovega na nedeljski večer izgubila s 26:34.

Vijoličasti so se na tekmo 20. kroga dobro pripravili, zato lahko jutri pričakujemo povsem drugačno tekmo kot oktobra v 7. krogu.

Za napoved je poskrbel junak zmage proti Ribnici Adrian Miličević, ki je na omenjeni tekmi z golom v zadnjih sekundah poskrbel za veliko zmago Maribora: “Dobova nas je na domači tekmi vsekakor presenetila. Dobro smo se pripravili na tekmo, trenirali igro v napadu in v obrambi. Vemo, kaj so njihove prednosti, s čim nas lahko presenetijo. Nismo pozabili na našo slabo igro na domači tekmi, zato bomo tam dali vse od sebe in ponovili borbo z zadnjih treh tekem ter prikazali najboljše, kar zmoremo. Videli pa bomo, kaj to pomeni.