You are currently viewing Sobota prinaša predzadnjo domačo tekmo, v dvorano Tabor prihajajo Celjani
Anamarija Valentina Dajnko
  • Post category:Novice

Rokometaši mariborskega Branika bodo do konca sezone 2020/2021 odigrali še tri tekme. Naslednji izziv v zgoščenem ritmu lige NLB je RK Celje Pivovarna Laško, ki v dvorano Tabor prihaja v soboto ob 19. uri.

Celjani so v spomladanskem delu popustili, a še vedno upajo na naslov državnega prvaka. V 25. krogu jih čaka gostovanje v dvorani Tabor, kjer bodo Mariborčani v sproščenem finišu sezone naredili vse za veliki skalp.

Varovaci Siniše Markote so sicer med tednom izgubili proti prvim favoritom za naslov v ligi NLB, RK Gorenje Velenje, na rezultat pa so močno vplivale vse težave z okužbami s koronavirusom pred slabima dvema tednoma. Fantje so pred sobotno tekmo lahko opravili vsaj dva skupna treninga, navkljub vsemu pa verjamemo, da je pred nami izredno zanimiv štajerski derbi.

Pred nami je nova izjemno zahtevna preizkušnja, tudi tokrat proti tekmecu, ki se še vedno bori za naslov prvaka in si ne sme privoščiti spodrsljaja. Na drugi strani lahko gremo mi v tekmo popolnoma sproščeni in ravno tu je naša priložnost, da presenetimo Celjane. Če bomo v soboto pravi, verjamem da imamo vse možnosti za lep rezultat,” pred tekmo razmišlja kapetan Maribora Tadej Sok.

Sobotno tekmo, ki se začne ob 19. uri, boste lahko spremljali v živo na Facebooku in na rk-maribor.si. Gremo Maribor!