You are currently viewing Mariborčani po treh tednih ponovno v Taboru
  • Post category:Novice

Rokometaši mariborskega Branika bodo potem, ko so 17. oktobra na domačem parketu premagali Trimo, tokrat gostili rokometaše Sviša.

Po sobotnem remiju v Dolu pri Hrastnik vijoličaste rokometaše čaka domača tekma. V goste jim prihaja trenutno zadnje moštvo prvoligaške lestvice, moštvo RK SVIŠ iz Ivančne Gorice. Nezadovoljni z delitvijo točk na zadnji tekmi proti Dolu, si še toliko bolj odločno želijo nove zmage. »Lagal bi, če bi rekel da nismo bili razočarani po sobotnem remiju. Igramo doma in čeprav gostimo ekipo z repa lestvice moramo biti povsem osredotočeni na nasprotnika in ob svoji igri pokazati svoj maksimum. V tej slovenski ligi ni lahkega nasprotnika in kakršnokoli podcenjevanje koga je neumno. Motivacije ne manjka, vsi se zavedamo kakšne cilje smo si zadali in ob podpori domačih gledalcev enostavno moramo osvojiti novi par točk.« je dejal 18-letni kadetski reprezentant v vijoličastem dresu Izidor Budja.

 

Srečanje md RK Maribor Branik in RK SVIŠ Ivančna Gorica se bo v sredo 7. novembra v mariborski Dvorani Tabor pričelo ob 18. uri.