You are currently viewing Miličević: Pred nami je zelo pomembna tekma, gremo na zmago!
Foto: Anamarija Valentina Dajnko
  • Post category:Novice

Petek je dan za rokomet. Mariborčane ob 20. uri čaka obračun 12. kroga Lige NLB z zasedbo MRK Krka. Vijoličasti so odločeni, da bodo v drugi polovici rednega dela državnega prvenstva napadli zgornjo polovico lestvice.

Tekma s Krko je vsekakor prva priložnost za zmanjšanje zaostanka za šestim mestom. Maribor s tekmo manj za mestom, ki še vodi v Ligo za prvaka, zaostaja za tri točke.

Trener Maribora Davor Rokavec je ekipo po vrnitvi s Portugalske ves teden pripravljal na nov izziv, o načrtu za tekmo s farmacevti pa smo tokrat povprašali krožnega napadalca Adriana Miličevića.

Tekma s Krko je za nas zelo pomembna. Dobro smo se pripravili in odlično trenirali. Za nami sta dve tekmi na Madeiri v tekmovanju EHF Challenge Cup, na katerih smo preizkušali nekatere novosti, ki jih bomo že tokrat uporabili. Radi bi odigrali dobro tekmo, upam pa, da bo to dovolj za dve točki,” razmišlja Miličević, ki je nato razkril še, kako poteka delo pod trenerjem Rokavcem: “Zaenkrat je vse super. Veliko delamo, veliko treniramo, ekipa pa se na zahteve dobro odziva. V obrambi smo postali veliko bolj čvrsti, na vsakem treningu pa se posvečamo stvarem, ki so pred tem manjkale v naši igri. Prepričan sem, da bomo na vsaki naslednji tekmi pokazali napredek in da bomo v bližnji prihodnosti igrali tako, kot si vsi želimo.

Tekma proti Krki se začne v petek ob 20. uri. Napolnimo tribune dvorane Tabor, gremo Maribor!