You are currently viewing Odziv na sodniške napake na zadnjih domačih tekmah v Ligi NLB
  • Post category:Novice

Vodstvo kluba se je odločilo, da se odzove na zadnje dogodke v Ligi NLB.

Na zadnjih dveh domačih tekmah proti Ribnici in RD Urbanscape Loki smo bili v lovu na zelo pomembne točke, na koncu pa smo namesto treh vpisali le eno.

Predvsem na zaostali tekmi 11. kroga Lige NLB proti ekipi iz Škofje Loke sta sodnika neposredno vplivala na končni rezultat, saj v zadnjem napadu Maribora neupravičeno nista dosodila sedemetrovke. Sodniško napako je potrdila tudi Komisija za sojenje, a Mariboru to ne bo prineslo izgubljenih točk.

V klubu do zdaj nikoli nismo komentirali sodniških odločitev. Pred vsako tekmo smo z delegati vedno mirno opravili sestanek in se med samimi obračuni nikoli nismo pretirano odzivali na sodniške odločitve, kot se to dogaja pri nekaterih drugih ekipah. V zadnjih tednih smo dobili občutek, da smo zaradi svoje poštenosti velikokrat tudi kaznovani, zato smo se tokrat odzvali na dogajanje na zadnji domači tekmi proti Urbanscape Loki, ko so tudi na zvezi priznali, da sta sodnika naredila napako, ki nas je na koncu stala dragocene točke,” o zadnjih dogodkih razmišlja vodstvo kluba.

Video dveh spornih situacij si lahko ogledate sami in se prepričate, da je bil Maribor oškodovan. Vsi v klubu upamo, da bo v nadaljevanju sezone podobnih situacij na vseh tekmah Lige NLB čim manj.