You are currently viewing Sobota prinaša pomembno tekmo, v Maribor prihaja RD Urbanscape Loka
Anamarija Valentina Dajnko
  • Post category:Novice

Rokometaši mariborskega Branika bodo serijo štirih tekem v 14 dneh sklenili z domačim obračunom proti RD Urbanscape Loka.

Gre za obračun 19. kroga lige NLB in srečanje ekip, ki ju na lestvici loči vsega ena točka. Mariborčani so v sredo z remijem proti MRK Krka prehiteli Loko in se zavihteli na 8. mesto.

Ekipi sta se v tej sezoni pomerili lani novembra, ko je Urbanscape Loka slavila s 23:21. Zadnja tekma v dvorani Tabor (11.12.2019) je ponudila s pravo dramo in remijem (23:23), tokrat pa bodo vijoličasti naredili vse, da pridejo do pomembnih dveh točk in si zagotovijo mirno nadaljevanje letošnje sezone.

O pomembnosti tekme je v napovedi razmišljal tudi kapetan Tadej Sok, ki se je proti Krki dokončno vrnil po poškodbi: “Pred nami je ena izmed najpomembnejših tekem v sezoni. Kljub temu, da smo imeli za pripravo samo dva dni, smo tekmeca dobro analizirali in vemo, kaj nas čaka. V soboto bomo dali vse od sebe, na koncu pa bo pomembno samo to, kdo se bo razveselil zmage in dveh točk. Vsi vemo, kaj nam morebitna zmaga prinaša. Za dober rezultat bomo dali vse od sebe.

Obračun je na sporedu v soboto, 6. marca, ob 19. uri. Znova bomo poskrbeli za spletni prenos.

Gremo Maribor!