You are currently viewing Stefan Žabić tudi v prihodnji sezoni v Mariboru
Anamarija Valentina Dajnko
  • Post category:Novice

Krožni napadalec Stefan Žabić se je s klubskim vodstvom dogovoril, da bo tudi v sezoni 2021/22 nosil dres RK Maribor Branik.

22-letni Žabić, sicer produkt celjske rokometne šole, bo tudi v novi sezoni ostal v štajerski prestolnici. Zanj bo to tretja sezona v Mariboru, kjer je vselej dobil veliko priložnosti za dokazovanje.

Krožni napadalec je v letošnji ligi NLB na 17 tekmah dosegel 48 golov, februarja pa prišel tudi do svojega 100. gola v vijoličastem dresu.

Prepričani smo, da bo Žabić v prihodnjem letu še napredoval in da bo zelo pomemben pri doseganju zastavljenih ciljev klubskega vodstva.

Stefan Žabić: »Pretehtalo je, da v Mariboru res veliko igram in s tem napredujem. Trener mi zaupa, zaupa mi tudi vodstvo kluba. Gre za zdravo sredino, kar je pri mojih letih za napredovanje najbolj pomembno. V naslednji sezoni se bomo še bolje poznali, še eno dodatno leto bom z ekipo iz Maribora, kar bo pomenilo še korak naprej pri uigranosti. S Simonom Razgorjem bomo pridobili enega zelo izkušenega igralca in mislim, da so to dobri in trdni temelji za izgradnjo uspešne sezone.«