You are currently viewing Tretja tekma v sedmih dneh
  • Post category:Novice

RK Maribor Branik pričenja zadnja dva tedna priprav s pripravljalno tekmo proti hrvaškemu moštvu RK Vidovec. To bo tretja tekma v sedmih dneh.

Za stopnjevanje forme je pomembno, da se moštvo skuša čim bolje uigrati skozi številna srečanja. Vijoličasti rokometaši bodo tako odigrali že tretje srečanje v 7-ih dneh. Tokrat bo njihov nasprotnik hrvaški drugoligaš. »Želimo ostati v tekmovalnem ritmu in temu primerno si sledijo tudi pripravljalna srečanja. Čaka nas še en primeren nasprotnik in verjamem, da bomo tudi na tem srečanju dovolj minut za dokazovanje dobili vsi igralci. Takšne tekme so zelo dobrodošle pred sezono, ki bo letos še kako zanimiva.« je dejal 24-letni Korošec v vijoličastem dresu Uroš Štumpfl, ki se je v treh sezonah že uveljavil v mariborskemu Braniku. V tej sezoni si želi še stopnico više. »Vsak športnik, ki ima resne namere v svoji športni karieri, mora imeti iz sezone v sezono višje cilje. Želim narediti še korak naprej v moji karieri in temu primerno sem se pripravil ter delam v tej smeri.« je dodal Štumpfl.

Srečanje med RK Maribor Branik in RK Vidovec se bo v ponedeljek 27. avgusta v mariborski Dvorani Tabor pričelo ob 19. uri.