You are currently viewing Velkavrh pred Velenjem: Obljubljamo borbo do zadnje sekunde!
FOTO: Anamarija Valentina Dajnko
  • Post category:Novice

Zgoščen urnik za rokometaše mariborskega Branika v soboto prinaša novo tekmo Lige NLB. V 14. krogu se vijoličasti odpravljajo na zahtevno gostovanje v Velenje.

Mariborčani imajo na prvo medsebojno tekmo v tej sezoni lepe spomine, saj so Gorenje iz Velenja v domači dvorani Tabor v 3. krogu Lige NLB premagali s 25:22. Varovanci Zorana Jovičića so v nadaljevanju rednega dela sezone ujeli dobro formo in se hitro prebili pod vrh lestvice, trenutno zasedajo tretje mesto, Maribor pa še vedno išče pot iz krize. Davor Rokavec ima še vedno ogromno težav s poškodbami, a so fantje na zadnjih dveh tekmah pokazali pravi ekipni duh in boljšo igro.

Tokrat je misli pred novim preizkusom v državnem prvenstvu strnil Andraž Velkavrh: “V soboto nas čaka eno izmed težjih gostovanj v ligi. Na eni strani Gorenje v odlični formi, na drugi pa naša mlada ekipa, ki se nikakor ne uspe sestaviti, ne kar se rezultatov tiče, ne poškodb in igre same. Pa vendarle smo letos že dokazali, da igramo celo bolje proti zahtevnejšim nasportnikom. Nenazadnje je v Taboru padlo prav Gorenje in tista tekma bo naše vodilo za sobotni preizkus v Velenju. Na igrišču obljubljamo borbo do zadnje sekunde tekme in na koncu bomo videli, kaj bo pisalo na semaforju.

Tekma v Rdeči dvorani v Velenju je na sporedu v soboto, 14. decembra, ob 19. uri. Gremo Maribor!