You are currently viewing Članska ekipa pričela s pripravami na sezono 2022/23
Foto: Mitja Potočnik
  • Post category:Novice

Po poletnem premoru se je članska ekipa ta teden vrnila na delo in pričela s pripravami na novo sezono.

Trener Luka Žvižej je na uvodnem treningu pozdravil 15 igralcev, med njimi tudi tri novince. Igralci so sicer že v zadnjem mesecu samostojno trenirali po programu, ki ga je pripravilo strokovno vodstvo. V tednih do začetka nove sezone državnega prvenstva bo ekipa ob seriji treningov odigrala tudi lepo število pripravljalnih tekem in na njih še dodatno pilila formo.

Luka Žvižej je pred prvim treningom povedal: “Fantje so med poletnimi počitnicami delali zase z namenom, da bo ta del priprav, ki je pred nami zanje čim lažji. S tem bodo lažje zdržali vse napore, zato se bomo tudi lažje maksimalno pripravili za začetek lige in šli v boj, ko bo vsaka tekma zelo pomembna. Odigrali bomo kar lepo število pripravljalnih tekem, udeležili se bomo tudi enega turnirja. Tekme bomo skušali izkoristiti za realno oceno našega stanja, s tem bomo videli, kaj vse še moramo postoriti do drugega tedna septembra, ko se bo vse skupaj začelo. Treningi bodo predvsem rokometni, trenirali bomo tudi dvakrat na dan. Vse v želji, da bomo na začetku sezono optimalno pripravljeni.

Na prvem treningu so bili prisotni: Gregor Lorger, Denis Strašek; Anže Blagotinšek, Izidor Budja, Leon Gregorič, Tilen Grobelnik, Jure Hedl, Filip Jerenec, Teo Jezernik, Vid Kačičnik, Matic Košec, Jan Kovačec, Nejc Planinšek, Simon Razgor in kapetan Tadej Sok.