You are currently viewing Gregor Lorger bo tudi v novi sezoni branil vrata Maribora
  • Post category:Novice

Po dogovoru za podaljšanje sodelovanja s kapetanom Tadejem Sokom se je vodstvo RK Maribor Branik za novo pogodbo dogovorilo tudi z vratarjem Gregorjem Lorgerjem.

Lorger bo tako še tretjo sezono branil vrata Maribora in s svojimi izkušnjami pomagal pri lovu na dobre rezultate in napredovanju mlajših soigralcev. Nekdanji slovenski reprezentančni vratar se je v štajersko prestolnico preselil pred začetkom sezone 2020/21, v obdobju v mariborskem dresu pa ves čas dokazuje svoje kvalitete.

Vodstvo se je z 205 centimetrov visokim vratarjem, ki je tekom bogate kariere ob reprezentanci izkušnje nabiral v Španiji, Nemčiji, Katarju, na Madžarskem in Hrvaškem, dogovorilo za podpis nove pogodbe, ki bo veljala do konca sezone 2022/23.

Lorger je v tej sezoni branil na 17 tekmah lige NLB in večkrat navdušil z odličnimi obrambami. Ob podaljšanju pogodbe je povedal: “Vesel sem, da smo se s klubom dogovorili za enoletno podaljšanje pogodbe. V klubu in v ekipi vlada dobra kemija, pogoji za delo so odlični. Mislim, da bo tudi v novi sezoni ekipa zanimivo sestavljena iz mladih in atraktivnih igralcev, ki jim bomo družbo delali nekateri starejši, ki bomo ekipi pomagali s svojimi izkušnjami. Nove sezone se zelo veselim, ob tem pa bomo naredili vse, da tudi trenutno sezono sklenemo karseda dobro.”