You are currently viewing Kapetan podpisal novo pogodbo
  • Post category:Novice

Vodstvo RK Maribor Branik že sestavlja ekipo za sezono 2022/2023. S ponosom potrjujemo, da bo tudi v prihodnji sezoni dres Maribora nosil Tadej Sok.

S tem bo kapetan nadaljeval z uspešno zgodbo v mariborskem dresu, ki ga nosi že od sezone 2012/13. Skozi vsa leta je 33-letnik postal prava ikona kluba in vodja slačilnice. S konstantnimi predstavami v napadu se je že pred časom prebil tik pod vrh večne klubske lestvice strelcev – trenutno je pri 1020 golih v vseh tekmovanjih.

Sok v dresu Maribora vztrajno dokazuje, da leta niso pomembna – štejejo le kvaliteta, trdo delo in želja po igranju. Tudi v tej sezoni je v ligi NLB med boljšimi na svojem položaju, ob vsem skupaj pa je še naprej pravi vzornik vsem mlajšim igralcem. V tej sezoni lige NLB je trenutno pri 64 golih in znova prvi strelec RK Maribor Branik.

Sok je klubu obljubil dodatno leto zvestobe, ob podpisu pogodbe pa ni skrival zadovoljstva, da ostaja v klubu, kjer se že nekaj časa počuti kot doma.

“Vesel sem, da sem podaljšal pogodbo za dodatno leto. To bo že 11. sezona v Mariboru, kjer se počutim kot doma. Hitro smo našli skupni jezik. Sestavlja se zanimiva in mlada ekipa. Pred nami je zagotovo zanimiva sezona 2022/23, nas pa čaka še nekaj dela v aktualni sezoni, ki bi jo radi končali z dobrim rezultatom,” je med drugim ob podaljšanju pogodbe povedal kapetan.