You are currently viewing Sobota prinaša obračun s Slovanom
Zadnji medsebojni obračun se je končal z izidom 28:28.
  • Post category:Novice

RK Maribor Branik se ta konec tedna vrača v dvorano Tabor. V 4. krogu lige NLB nas čaka obračun z RD LL Grosist Slovan.

Po odlični predstavi v Kopru je ekipa ves teden zavzeto trenirala in se pripravljala na neugoden Slovan. Ekipa Luke Žvižeja bo v soboto ob 19. uri naredila vse, da nadgradi uspeh z Obale in vpiše drugo zmago v sezoni.

Slovan je po treh krogih pri eni točki. Ob porazu z Ribnico in Urbanscape Loko je v 2. krogu remiziral s SVIŠ-em z Ivančne Gorice. Prvi strelec rdečih je Aleksa Tufegdžić (18 golov), ki je bil v prejšnji sezonec prvi strelec lige NLB. Ob Tufegdžiću sta več kot 10 golov v uvodnih treh krogih dosegla še Robert Sanković (13 golov) in Stefan Ranisavljević (13 golov).

V sezoni 2021/22 je Slovan na gostovanju prišel do remija, kar je le še dodatna motivacija pred sobotno tekmo. Za napoved je tokrat poskrbel Filip Jerenec: “Vzdušje je bilo ta teden po prvi zmagi nekoliko bolj sproščeno, prve točke so vedno dobrodošle. Hkrati bi poudaril, da so treningi zares dobri in resni in da se zelo dobro pripravljamo na nove nasprotnike. Tekma s Slovanom bo zagotovo zelo napeta. Tisti, ki so spremljali našo ligo, so lahko videli, da so bile naše tekme vedno zelo izenačene. Zato vabim vse rokometne navdušence in športa nasploh, da nas pridete podpret v lovu na zmago.”

Obračun v dvorani Tabor se začne v soboto ob 19. uri. Vabljeni, da podprete ekipo v lovu na novo zmago. Tudi tokrat si boste lahko pred tekmo zagotovili sezonsko vstopnico za ogled vseh tekem v sezoni 2022/23. Gremo Maribor!