You are currently viewing V soboto v Škofjo Loko
  • Post category:Novice

Rokometaše mariborskega Branika po 9-ih dneh tekmovalnega premora čaka zahtevno gostovanje pri rokometaših RD Urbanscape Loka.

Potem, ko so v sredo 19. oktobra odigrali srečanje proti Celju, vijoličaste rokometaše po tednu in pol brez prvenstvene tekme čaka zahtevno gostovanje pri Loki. Slednja, ki je prav tako kot Maribor do sedaj zbrala 4 točke, bo po treh zaporednih gostovanjih odigrala prvo srečanje v tej sezoni pred domačim občinstvom. »Po tistem porazu v Celju smo se hitro pobrali in pričeli s pripravami na obračun z Loko. Za nas je to zelo pomembno srečanje in zavedamo se kakovosti nasprotnika. Vse skupaj bo toliko bolj zanimivo, saj se bodo prvič v tej sezoni predstavili domačemu občinstvu, toda tudi mi imamo svoje prednosti. Čaka nas zelo zahtevna naloga, ampak delamo vse tej smeri, da se v Maribor vrnemo z obema točkama.« je dejal prvi čuvaj mariborske mreže Marin Đurica.

Srečanje med RD Urbanscape Loka in RK Maribor Branik se bo v soboto 29. septembra v škofjeloški Dvorani Poden pričelo ob 20. uri.