You are currently viewing Zadnja domača tekma v sezoni in slovo kapetana ter najboljšega strelca kluba
  • Post category:Novice

RK Maribor Branik bo v 25. krogu lige NLB gostil RK Slovenj Gradec in odigral zadnjo domačo tekmo v tej sezoni. V dvorani Tabor se bomo v petek ob 18:15 poslovili od dolgoletnega kapetana Tadeja Soka in najboljšega strelca kluba Simona Razgorja.

Do konca sezone sta še dva kroga, v napeti bitki za obstanek pa potrebujemo dve zmagi. Naloga ne bo enostavna, saj je Slovenj Gradec zelo neugoden nasprotnik. Varovanci Ivana Vajdla zasedajo šesto mesto, v njihovem napadu pa je s 160 goli najnevarnejši Rok Cvetko.

Za Maribor bo tekma posebna zaradi slovesa kapetana Tadeja Soka in najboljšega strelca Simona Razgorja, navijači pa se bodo lahko poslovili tudi od preostalih igralcev, ki po sezoni zapuščajo Maribor.

Za napoved je zadnjič v kapetanski vlogi poskrbel Tadej Sok: “Po 11 sezonah je prišel dan, ko bom še zadnjič oblekel mariborski dres na domači tekmi. Vsem v klubu bi se rad zahvalil za vse, kar se je v tem času zgodilo. Do konca sezone, ki je bila za nas zelo težka, sta še dve tekmi. Želim si, da sezono zaključimo pozitivno. Petkova tekma bo zahtevna, a bomo dali od sebe vse, da bi se na koncu razveselili pomembne zmage.”

Obračun v dvorani Tabor je na sporedu ob 18:15, gremo Maribor!