You are currently viewing Petek prinaša eno izmed ključnih tekem v sezoni
Foto: Dajnko Photography
  • Post category:Novice

RK Maribor Branik se bo v 23. krogu lige NLB v dvorani Tabor pomeril z Rokometnim klubom Krško. Gre za izredno pomembno tekmo v boju za obstanek.

Varovanci Luke Žvižeja so se po dobri predstavi proti Ribnici med tednom zavzeto pripravljali na enega izmed najpomembnejših obračunov v končnici sezone. V dvorano Tabor prihaja Krško, ki nam je v jesenskem delu prizadejalo boleč poraz.

Krško je v tej sezoni pri dveh zmagah in trenutno na zadnjem mestu lestvice lige NLB. Ekipo vodi Robert Beguš, v napadu pa je s 120 goli daleč najnevarnejši Marko Sintič. Za zeleno-bele igra še nekaj izkušenih posameznikov in tudi mlajših nadarjenih igralcev, ki skrbijo, da je njihova ekipa vedno zahteven nasprotnik.

Za napoved tekme je poskrbel Jan Kovačec: “Po dobri predstavi proti Ribnici nas ta teden čaka domača tekma s Krškim, proti kateremu smo se v tej sezoni že opekli. Ves teden smo dobro trenirali in se osredotočali na odpravljanje napak z zadnje tekme, saj si znova želimo odigrati zares dobro. Ker gre za eno izmed najpomembnejših tekem v sezoni, pozivam vse navijače, da nas v petek podprete v dvorani Tabor.”

Obračun v dvorani Tabor je na sporedu v petek ob 20:15. Gremo Maribor!