You are currently viewing Rokavec: Čaka nas še veliko dela, a smo na pravi poti
Foto: Anamarija Valentina Dajnko
  • Post category:Novice

Za novim trenerjem Maribora Davorjem Rokavcem je sanjski debi. Ekipa mariborskega Branika je v sredo na zaostali tekmi 6. kroga Lige NLB slavila v Ormožu (27:29).

Po zmagi je jutro vedno lepše, lažje se razmišlja o prihodnosti. Fantje so se že v prvem polčasu odlično borili, a so bili takrat nekoliko pod vplivom sijajne atmosfere in so v nekaterih trenutkih delovali malenkost prestrašeno. V drugem polčasu so po večini oddelali vse tako, kot smo se dogovorili in to nam je prineslo pozitiven rezultat. Sicer nas čaka še veliko dela, da bomo dosegli nivo, ki si ga želim. To velja predvsem za obrambo. Kljub temu pa so fantje že takoj pokazali, da gremo v pravo smer,” je dan po zmagi povedal Davor Rokavec.

Časa za počitek ne bo veliko. Nova tekma je na sporedu že to nedeljo, ko vijoličaste čaka še drugo zaporedno gostovanje. Tokrat se naša ekipa podaja v Trebnje, kjer bo nasprotnik Trimo, ki se je pred to sezono zelo okrepil in trenutno na lestvici Lige NLB zaseda tretje mesto. Trimo je na prvih sedmih tekmah izgubil le enkrat – proti Ribnici.

Že danes bomo opravili analizo tekme z Ormožem in videli, kaj moramo popraviti. V petek in v soboto se bomo skrbno pripravili na Trimo. Budno bomo spremljali tudi stanje vseh, ki imajo nekaj težav s poškodbami in se nato v skladu s tem na tekmo skušali pripraviti karseda najbolje,” še dodaja Rokavec.

Tekma v dvorani OŠ Trebnje se bo začela v nedeljo, 3. novembra, ob 18. uri.