You are currently viewing V soboto zadnja tekma v letu 2022
  • Post category:Novice

RK Maribor Branik bo z domačo tekmo z MRK Krka sklenil koledarsko leto 2022. Gre za tekmo 13. kroga lige NLB.

V dvorano Tabor prihaja povratnik med slovensko elito, ki je v odlični formi. Krka je trenutno na visokem 4. mestu, v tej sezoni je ob štirih porazih vpisala že osem zmag. Mirko Skoko ima v svojih vrstah nekaj izvrstnih posameznikov. V napadu je daleč najbolj razpoložen Uroš Knavs, ki je do zadnjega kroga jesenskega dela vpisal že 100 golov.

Naša zasedba je po slabše odigranem jesenskem delu navkljub nekaterim težavam v kadru odločena, da se na premor poda s pozitivnim rezultatom. Ekipa je med tednom zavzeto trenirala in se dobro pripravila na nasprotnika, v težkih časih pa je za napoved poskrbel dolgoletni kapetan Tadej Sok.

Pred nami je še zadnja letošnja tekma. Pred premorom si želimo z dobro odigranim obračunom s Krko dokazati, da zmoremo. Dobro smo se pripravili, zdaj pa moramo vse dogovore dosledno upoštevati. Z borbeno in pametno igro nam lahko uspe. Zmaga bi vsekakor pomenila lažji odhod na premor po ne najboljšem jesenskem delu,” pred tekmo napoveduje Sok.

Ekipa bo v soboto ob 18:30 potrebovala vašo pomoč, zato napolnimo dvorano Tabor in pomagajmo fantom do zmage. Gremo Maribor!