You are currently viewing V sredo gostovanje v Velenju
Foto: Dajnko Photography
  • Post category:Novice

Liga NLB se za RK Maribor Branik nadaljuje že v sredo, ko je na vrsti gostovanje v Rdeči dvorani. V 15. krogu bo naš nasprotnik RK Gorenje Velenje.

Gre za zahtevno gostovanje pri izredno kvalitetni ekipi, ki je v dobri formi. Velenjčani so s tekmo manj na tretjem mestu in za vodilnim Celjem zaostajajo za tri točke. V napadu je v zasedbi Zorana Jovičića daleč najbolj konkreten Tilen Sokolić (13 tekem in 82 golov), nevarnost pa preti tudi iz drugih položajev.

Časa za pripravo na tekmo ni bilo veliko, so pa vsi v naši ekipi odločeni, da se v sredo v Velenju prikažejo v najboljši možni luči. Trener Luka Žvižej ima še vedno precej težav s sestavo ekipe, ki so jo okrnile poškodbe. Zelo pomembno bo, da odigramo obračun s čim manj tehničnimi napakami, ki so nas stale uspeh na sobotni tekmi z Ormožem.

Za napoved je poskrbel Izidor Budja: “Vemo, kako igrajo. Pripravljali smo se kot vedno. Na gostovanje v Velenje gremo sproščeno in brez pritiska. Odigrati želimo našo najboljšo možno tekmo. Videli pa bomo, kaj bo to prineslo.”

Tekma z Velenjem je na sporedu v sredo, 8. februarja, ob 18. uri. Poskrbljeno bo za spletni prenos. Gremo Maribor!